E-Dergi
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Konyaaltı’nda öğrencilere dolu dolu tatil
18 Haziran 2018

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde açılan Konyaaltı Yaz Spor Okulu, bu yılda yüzlerce öğrenciyle dolu dizgin başlıyor. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulunda uzman eğitmenler eşliğinde keman, gitar, bale, seramik, resim, halk oyunları, İngilizce, Rusça, çocuk jimnastiği, basketbol, tenis, futbol, okçuluk, judo, wushu, masa tenisi, mangala ve zumba branşlarında kurslar düzenlenecek. Kurslar KONSEM Liman ve Gürsu Şubeleri, Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Konyaaltı Belediyesi Atatürk Stadyumu, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland tesislerinde gerçekleştirilecek. 20 branşta 81 ayrı grupta açılacak olan Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulu, 2 Temmuz Pazartesi günü başlıyor. Kurslar 31 Ağustos Cuma günü kapanış töreniyle son bulacak.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2017-2018 eğitim öğretim yılının son ders zili ile birlikte binlerce öğrencinin yaz tatiline girdiğini söyledi. Öğrencileri Konyaaltı’nda dolu dolu bir yaz tatili geçirmelerini istediklerini dile getiren Muhittin Böcek, her yıl Yaz Spor Okulu ile yüzlerce öğrenciye farklı branşlarda eğitim verdiklerini söyledi.

Başkan Muhittin Böcek, “Okulların tatile girmesiyle birlikte çocuklarımızın hem eğlenebilecekleri hem de sevdikleri bronşlarda kendilerini geliştirebilecekleri kurslar açıyoruz. Konyaaltı Belediyesi Yaz Spor Okulları ile çocuklarımızın sporu sevmelerini amaçlıyoruz. Bu yıl branş sayımızı artırdık. 20 branşta 81 ayrı grupta kurs açıyoruz” dedi.