Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Başkan Böcek’e yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı ödülü
03 Haziran 2016

Özelkalem Dergisi, bu yıl 8’incisini düzenlediği Yerel Yönetim Ödülleri ile 2015 yılının en başarılı yerel yöneticileri ve projelerini ödüllendirdi. Ödüller, Levent Wyndham Grand Otel’de yapılan törenle sahiplerini buldu. Valiler ve belediye başkanlarını buluşturan törende, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Sosyal Sorumluluk Projeleri kategorisinde “Yaşlılar Kreşi” projesiyle, yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı ödülüne layık görüldü.

Türkiye’nin Yerel Yönetimler Oscar’ı olarak da bilinen Özelkalem Dergisi Yerel Yönetim Ödülleri töreninde konuşan Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak sosyal sorumluluk anlayışla proje ürettiklerini belirterek, aldıkları ödülle bu anlayışı taçlandırdıklarını söyledi. Konuşmasında ödüle değer görülen “Yaşlılar Kreşi ve Kadın Sanat Eğitim Lokali” projesinden de bahseden Başkan Muhittin Böcek, yaşlıların gündüz saatlerinde vakit geçirebilecekleri ve çeşitli etkinlere katılabilecekleri, akşam olunca da evlerine geri dönebilecekleri bir merkezi hayata geçirmek istediklerini söyledi. “Yaşlılar Kreşi bir huzurevi değildir.” diyen Başkan Böcek, “Çalışan vatandaşlarımız, anne veya babalarını sabah bırakıp, iş dönüşü alabilecekler." şeklinde konuştu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, 200 kişilik konferans salonu, el sanatları atölyeleri, hobi bahçeleri, fuaye alanı, oyun salonu, yürüyüş yolları, amfi gösteri salonu ve mescidin de yer aldığı Yaşlılar Kreşi’ni bu yıl içinde hizmete açmayı planladıklarını söyledi.

Ayrıca Başkan Muhittin Böcek, 12 kategoride 26 belediye başkanın ödüllendirildiği törende Yılın Büyükşehir İlçe Belediye Başkanı seçildi. Tören, duayen ünlü sanatçı Serap Akbulut yönetiminde  ‘Başkanlar Korosu’ konseri ile son buldu.