Hızlı Erişim > Haberler
Başkan Böcek, “17 bin 500 Türk bayrağı dağıttık”
28 Ekim 2015

Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 92’nci yılı kutlama etkinlikleri kapsamında Konyaaltı Belediyesi hazırlıklarını tamamladı. Kentin en önemli ana caddelerinden olan Atatürk Bulvarı ve Akdeniz Bulvarı Türk Bayraklarıyla donatıldı.

Bunun yanı sıra ilçe sakinlerine de “Atatürk” portresi baskılı Türk Bayrakları dağıtıldı. Şehrin işlek noktalarında 17 bin 500 adet Türk bayrağının dağıtılması bölge sakinleri ve esnaf tarafından da büyük memnuniyetle karşılandı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek şöyle konuştu; “Türk ulusunun yaratılışına en uygun olan yönetim cumhuriyettir. Cumhuriyet erdeme dayanan bir yönetimdir. Cumhuriyet düşünce, beden ve bilim bakımından güçlü koruyucular ister. Geleceğe güçlü biçimde ulaşabilmek, Cumhuriyetimizi korumak ve yaşatmakla olanaklıdır. İşte bu düşünceler ile tüm Antalyalı vatandaşlarımızın ve de milletimizin Cumhuriyet Bayramı’nı kutlarım”