Başkan Böcek, ilk olarak personeliyle bayramlaştı
18 Eylül 2015

Konyaaltı Belediyesi’nin geleneksel bayramlaşma töreni başkanlık makamında gerçekleşti. Başkan Yardımcıları, birim müdürlerinin de hazır bulunduğu bayramlaşma töreninde Başkan Muhittin Böcek, tek tek belediye personeli ile bayramlaştı.

Savaşların olmadığı, barışın hakim olduğu bir bayram olması temennisinde bulunan Başkan Böcek, “Kurban Bayramı’nda aileniz ve sevdikleriniz ile mutlu bir bayram geçirmenizi diliyorum. Keseceğiniz kurbanları Allah kabul etsin. Ülke olarak zor günlerden geçiyoruz. Bayramlar sevginin ve kardeşliğini pekişmesi adına önemlidir” dedi.

Başkan Böcek, vatandaşların rahat ve huzurlu bir bayram geçirebilmesi amacıyla Kurban Bayramı süresince Zabıta, Veteriner  ve Temizlik İşleri Müdürlüğü’nden nöbetçi ekiplerin çalışacağını bildirdi. Başkan Muhittin Böcek, şimdiden başta Konyaaltı ve Antalyalılar olmak üzere tüm İslam aleminin Kurban Bayramı’nı kutladığını kaydetti.