Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Konyaaltı’nda, Antalya Kültür Turları…
08 Nisan 2015

Konyaaltı Belediyesi, Antalya Kültür Turları’yla her ay 50’ye yakın 65 yaş üstü vatandaşa, şehrin kimliğini oluşturan tarihi ve turistik mekanları yerinde görme fırsatı sunuyor. Geçtiğimiz günlerde Aspendos Antik Tiyatrosu, Side Antik Kenti ve Manavgat Şelalesi’ne düzenlenen gezinin ikincisi Kırkgöz Gölü, Düden Şelalesi, Kurşunlu Şelalesi ve Fener’e düzenlendi. Sağlık görevlisi ve rehber eşliğinde düzenlenen geziye Konyaaltı’nda ikamet eden 65 yaş üstü 35 vatandaş katıldı.
Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen gezinin ilk durağı Kırkgöz oldu. Gezi heyeti, Kırkgöz’de insana sonsuz bir dinginlik veren suyun Düden’de coşkuya dönüşünü izledi. Son olarak Kurşunlu Şelalesi ve Fener’i gezen heyet, çekilen hatıra fotoğraflarıyla bu tarihi ve turistik geziyi ölümsüzleştirdi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı’nda ikamet eden 65 yaş üstü vatandaşlara, Antalya Kultür Turları’yla şehrin kimliğini oluşturan tarihi ve turistik mekanları yerinde görme fırsatı sunduklarını söyledi.  Son olarak Kırkgöz Gölü, Düden Şelalesi, Kurşunlu Şelalesi ve Fener’e yapılan geziye katılan vatandaşların bu hizmetten son derece memnun kaldıklarını ifade eden Başkan Böcek, bu gezilerin devam edeceğini bildirdi.