Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Muhtarlardan Başkan Böcek’e teşekkür ziyareti
04 Mart 2015

Geçtiğimiz günlerde ilki düzenlenen Konyaaltı Muhtarlar Derneği 1.Deve Güreşleri’ne destek veren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e, muhtarlardan teşekkür geldi. Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Faruk Kıldıran, Toros Mahalle Muhtarı Sami Eke, Mollayusuf  Mahalle Muhtarı Mustafa Gülmez, Çakırlar Mahalle Muhtarı Özkan Yavuz ve Konyaaltı Muhtarlar Derneği 1. Deve Güreşleri Ağası Erdal Karabulut ile birlikte Başkan Böcek’i makamında ziyaret etti.
Konyaaltı Muhtarlar Derneği Başkanı Kıldıran ise konuşmasında bu yıl ilkini düzenledikleri Deve Güreşleri’ne katkı koyan Başkan Böcek’e teşekkür etmek istediklerini söyledi.  
Başkan Muhittin Böcek ziyaretten duyduğu memnuniyeti şu sözlerle dile getirdi. “Sizler insanların başı ağrıdığında koşan, adliye ile ilgili sorunlarda  başvurulan, mahallelinin her türlü sıkıntısında ilk koşulan yersiniz. Siz bizim yol arkadaşlarımızsınız. Konyaaltı’na hizmet noktasında birlikte güzel bir sinerji oluşturduk. Bu sinerji ilçemize, bölge halkımıza hizmet olarak geri döndü.”