Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Doyran’da kaldırım tamam; sıcak asfalta devam..
28 Kasım 2014

Geçtiğimiz aylarda Sosyete Pazarı’nda asfalt çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, şimdide Doyran Piknik Alanı ve Pazar Yeri’nde sıcak asfalt çalışmalarına başladı. Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleriyle çalışmaları yerinde inceleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 30 Mart Yerel Seçimler öncesi Çakırlar ve Doyran Bölgesi’nde vermiş oldukları sözleri bir bir yerine getirdiklerini söyledi.
4 bin metrekare kaldırım
Çakırlar’dan sonra ikinci Sosyete Pazarı olarak da bilinen Doyran Piknik Alanı ve Pazar Yeri’nde 4 bin metrekare kaldırım yaptıklarını dile getiren Başkan Böcek, hemen ardından bölgede sıcak asfalt çalışması başlattıklarını bildirdi. Doyran Piknik Alanı ve Pazar Yeri’nde ticaret yapan bölge halkının kaldırım ve sıcak asfalt sonrası toz ve çamurdan kurtulacağını ifade eden Muhittin Böcek, önümüzdeki günlerde bölgedeki yatırımların artırılacağının da işaretini verdi.
4 bin metrekare sıcak asfalt
Kaldırım ve sıcak asfaltın Doyran Piknik Alanı ve Pazar Yeri’nde stant kurup ticaret yapan bölge halkı için büyük önem taşıdığını dile getiren Başkan Böcek, bunun yanı sıra özellikle hafta sonları dinlenmek yada alış veriş yapmak için Sosyete Pazarı’nı tercih eden binlerce vatandaş içinde önemine değindi. Pazaryolu üzerinde yaptıkları asfalt ve kaldırım çalışmalarının bu anlamda büyük önem taşıdığını ifade eden Böcek, çalışmaların tamamlanmasıyla son derece modern bir yolu Antalyalılara kazandırmış olacaklarını bildirdi.
Bölge halkı son derece memnun
Geçtiğimiz aylarda güneş enerjisiyle çalışan sokak lambası, kaldırım ve sıcak asfaltı ile modern bir caddeyi Çakırlar Sosyete Pazarı esnafına kazandırdıklarını ifade eden Başkan Böcek, bununla birlikte Akdamlar Köyü-Bayır Çayı boyunca uzanan çevre yolunu hizmete açtıklarını hatırlattı. Başkan Böcek, kaldırım ve sıcak asfalt çalışmalarının tamamlanmasıyla Doyran bölge halkının da modern bir caddeye kavuşmuş olacağını kaydetti.