Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Konyaaltı Belediyespor Muratpaşa’yı mağlup etti
10 Kasım 2014

Konyaaltı Belediyespor, Bölgesel Amatör Lig’teki mücadelesini büyük bir başarıyla sürdürüyor. Konyaaltı Belediyespor son olarak Bölgesel Amatör Lig (BAL)’inde mücadele eden Muratpaşa Belediyespor’u kendi sahasında ağırladı. Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nde oynanan müsabakada Konyaaltı Belediyespor, Burak Kömürcü ve Canyurt Yaramış’ın attığı goller ile Muratpaşa Belediyespor’u 2-0 mağlup etti.
Müsabakayı protokol sıralarından izleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyespor’a destek verdi. Burak ve Canyurt’un golleriyle büyük bir sevinç yaşayan Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Cansel Çevikol ve Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ayhan Abay ile birlikte oyunculara destek oldu.
Amatör bir çok spor kulübünün sahip olamadığı bir tesisi Konyaaltı’nda hizmete açtıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü’nün son derece modern bu tesiste hazırlıklarını yaptığını söyledi. Son olarak Muratpaşa Belediyespor’u ağırlayan Konyaaltı Belediyespor’un 2-0 gibi bir sonuç aldığını ve büyük bir mutluluk yaşadıklarını ifade eden Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Başkanı Ayhan Abay başta olmak üzere Konyaaltı Belediyespor Antrenörü Aydın Çayır’ı ve oyuncuları tek tek kutladığını bildirdi.
Konyaaltı Belediyespor, 16 Kasım Pazar günü Sarayköyspor ile oynayacağı karşılaşma için Denizli’ye gidecek.

}