Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Hurma Mahallesi’ne modern park
09 Ocak 2014

“Engelleriniz engelimizdir” diyen Konyaaltı Belediyesi, hayata geçirdiği projelerinde, engelli vatandaşları da unutmuyor. Her mahallenin yapısına uygun şekillenen parklar, 7’den 70’e herkesi kucaklayan tasarımlarla hayata geçiriliyor. Bu anlayışla son olarak Hurma Mahallesi 261 sokakta, 2 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen parkın yapım çalışmalarında sona gelindi.

Hurma Mahallesi 261 sokakta 2 bin 500 metrekare alan üzerine inşa edilen parkta standart ölçülürde bir basketbol sahası yer alıyor. Bunun yanı sıra parkta 1 tane çocuk oyun grubu, 3 tane pergola ve   kauçuk  zeminli engelli fitness spor aletleri bulunuyor.  

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, her mahalleye park ve meydanlar yaptıklarını belirterek, modern tasarım anlayışının bir örneğinin de Hurma Mahallesi’nde yaşandığını söyledi. Hurma Mahallesi’nde yapım çalışmaları son aşamaya gelen parkın bölge halkı tarafından büyük memnuniyetle karşılandığını dile getiren Başkan Böcek, bu projelerde engelli vatandaşları da düşündüklerinin altını çizdi.  Parkın içersine farklı türlerde 74 ağaç diktiklerini de belirten Böcek, yeşili koruyan ve geliştiren bir belediye olmanın da her zaman mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.