Başkan Böcekten “hoşgörü” mesajı
29 Kasım 2013

Konyaaltı Belediyesi, Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi’nin düzenlediği “Muharrem Cemi” programına ev sahipliği yaptı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda düzenlenen Muharrem Cemi’ne Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi Başkanı Tahsin Akpınar ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.
Söyleşilerin yapıldığı Türkülerin söylendiği gecede konuşan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek Hacı Bektaş-ı Veli’nin;“İncinsen de, incitme”, “Her ne ararsan kendinde ara” sözleri ile hoşgörünün önemine vurgu yaptı. “O hoşgörüsüyle bütün insanlığı sevgi, barış ve kardeşliğe çağırmıştır.“ diyen Başkan Böcek tüm Antalyalıları, 1 Aralık Pazar günü dördüncüsünü yapacakları “Geleneksel Aşure Günü” etkinliğine davet etti.
Alevi Kültür Dernekleri Konyaaltı Şubesi Başkanı Tahsin Akpınar’da Başkan Böcek’e desteklerinden ötürü teşekkür etti. “Muharrem Cemi” programı, konuşmaların ardından söyleşi ve Türkülerle devam etti.