Haberler
Hızlı Erişim > Haberler
Kent Konseyi Engelli Meclisi’nden teşekkür
21 Kasım 2013

Antalya’da örnek bir belediyeyiz
Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak yaptıkları kaldırımları, yol yada parkları, engelli vatandaşların yaşamlarını kolaylaştıracak şekilde tasarladıklarını kaydetti. Başkan Böcek, sokaklarda hassasiyet gösterdikleri bu anlayışı Konyaaltı Belediyesi hizmet binasının tasarımında da ortaya koyduklarını söyledi. Muhittin Böcek, Antalya’da örnek bir kamu binası olan belediye hizmet binasında özellikle merdivensiz giriş katı ve engelli tuvaletleri gibi unsurlara dikkat ettiklerini kaydetti.
Sesli kütüphanemiz hizmete açıldı
Geçtiğimiz günlerde hizmete açılan Konyaaltı Belediyesi Sosyal Hizmetler Merkezi (KOSHİM)’nde engelli vatandaşlar için sesli kütüphaneye yer verdiklerini dile getiren Başkan Böcek, bunun yanı sıra engelli danışma merkezinin de yine burada hizmete açıldığını söyledi.
Konyaaltı Belediyesi hizmet binasının her katını gezerek inceleyen Antalya Kent Konseyi Engelliler Meclisi Başkanı Mehmet Karavural, Başkan Böcek’in duyarlı yaklaşımından ötürü kendisine teşekkür ederek, Konyaaltı Belediyesi’nin “engelli dostu” olduğunu yerinde gördüklerini ifade etti.

}