Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Konyaaltı Müteahhitler Derneği ve Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği üyeleriyle kahvaltı da bir araya geldi. Konyaaltı’nda kaliteli yapılara imza atan, ilçenin şehir kimliği kazanmasında büyük emeği olan Konyaaltı Müteahhitler Derneği ile Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği üyelerine teşekkür eden Başkan Böcek, “Konyaaltı bugün Türkiye’nin en yaşanır kentlerinden biri olmuştur.” dedi.
Kolay ulaşım, güvenli yaşam, modern şehir
“Konyaaltı’nda kat ettikleri yolu anlamak için düne bakmak gerek” diyen Başkan Böcek, bugün; kent meydanıyla, kolay ulaşımıyla, modern yapılarıyla ve güvenli sokaklarıyla Türkiye’nin belki de en yaşanabilir kenti olduklarını söyledi.
Konyaaltı Müteahhitler Derneği Başkanı İbrahim Sert ve Antalya Doğu ve Güneydoğu İşadamları Derneği Başkanı Hacı Ömer Tekgül’ün de katıldığı kahvaltıda, inşaat sektörünün sorunları ve çözüm yollarını konuşan Başkan Böcek, Konyaaltı’na gelecek her türlü yatırımı desteklediklerini ve girişimcilerin bu yönde önünü açtıklarını söyledi.
Yarınlara hep birlikte yürüyoruz
Başkan Böcek şöyle konuştu: “Konyaaltı’nı, sizlerle birlikte paylaşıyoruz. Birlikte yaşıyoruz. Gönülden gönüle, sizlerle sevgi, kardeşlik bağı kurduğumuzu düşünüyorum. Göreve geldiğimiz ilk günden itibaren adımlarımız bu yönde oldu. Bu duygularımızın sizlerde de karşılık bulduğunu görüyoruz.”