444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Konyaaltı’nda yollar asfaltlanıyor
05 Kasım 2021
Konyaaltı Belediyesi ekipleri kent merkezinin yanı sıra kırsal bölgelerde de asfalt çalışmalarını sürdürüyor.

Konyaaltı Belediyesi ekipleri kent merkezinde asfalt çalışmalarını sürdürüyor. Gürsu Mahallesi’nde 353 Sokak ile 372 Sokak arasında yolu sıcak asfaltla kaplayan ekipler, bu yolda 1500 ton sıcak asfalt kullandı. Ekipler, buradaki çalışmanın tamamlanmasının ardından Uluç Mahallesi’nde 1115 Sokak ile 1294 Sokak arasındaki yolu asfaltlama işlemlerine başladı.

KIRSAL BÖLGELERDE DE ÇALIŞMA VAR

Şehir merkezinin yanı sıra Konyaaltı Belediyesi ekipleri,  aynı zamanda kırsal bölgelerde de asfalt işlerini sürdürüyor. Gökdere ile Gedeller arasındaki yolu emisyonlu sathi asfalt ile kaplayan ekiplerin etaplar halinde çalışmaları sürüyor. 16 kilometrelik yolun kısa süre içinde tamamlanması planlanıyor. Bu yoldaki çalışmaların ardından ekipler, Sinan Değirmeni ile Alimpınarı bağlantı yolu, Harımyurt, Aşağıkaraman ve Bahtılı bölgelerinde çalışmalarını sürdürecek.

YOLLARDAKİ KONFORU ARTIRIYORUZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen,  ilçe genelinde planlama dahilinde yollarda düzenleme yaptıklarını söyledi. Acil ihtiyaç doğrultusunda çalışmaları sürdürdüklerini aktaran Başkan Esen, “Gürsu’daki çalışmalar tamamlandı ve yolu yeniden trafiğe açtık. Ekiplerimiz şimdi de Uluç Mahallesi’nde bazı sokaklarda asfaltlama işlemlerine başlayacak. Kırsal bölgelerde de yeni yollar açmanın yanında bozuk olan yolları sürekli elden geçiriyoruz. Konyaaltı’nın her sokak ve caddesinin konforlu olması için çalışıyoruz” dedi.