444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Konyaaltı’nda 19.19’da İstiklal Marşı coşkusu
20 Mayıs 2021
Konyaaltı Belediyesi’nin üç gün süren 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları, 19 Mayıs Çarşamba günü saat 19.19’da vatandaşların da katımıyla coşku içinde okunan İstiklal Marşı ile son buldu.

17 Mayıs Pazartesi günü Konyaaltı Belediyesi’nin Oda Orkestrası konseriyle başlayan 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları üç gün sürdü. Sahneye dönüştürülen tır eşliğinde kortej, ilçeyi sokak sokak gezerek vatandaşları selamladı.  Etkinliklerin ilk günü Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’in talimatıyla kurulan Oda Orkestrası, İzmir ve 19 Mayıs marşlarıyla vatandaşları selamladı. Vatandaşlar ise bu coşkuya balkonlarından Türk bayraklarıyla ortak oldu. 18 Mayıs Salı günü ise Tuğba Karakaş’ın konseriyle devam eden kutlamaların son gününde ise Burcu Söylemez ve Burcu Akyıldız sahne aldı. 19 Mayıs Çarşamba günü saatlerin 19.19’u gösterdiği anda hep bir ağızdan okunan İstiklal Marşı ile 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı kutlamaları son buldu.

 

GELECEK YIL MEYDANLARDA KUTLAMAK İSTİYORUZ

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, pandemi kısıtlamaları altında 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Konyaaltı’nda üç gün boyunca büyük coşkuyla kutladıklarını söyledi. Başkan Esen, Türk bayraklarıyla balkonlarından bu coşkuya ortak olan 7’den 70’e herkese teşekkür etti. Tırın üzerinde kısıtlı imkanlar altında konserler veren sanatçılar ile üç gün boyunca gece gündüz demeden çalışan belediye personeline de teşekkür eden Semih Esen, gelecek yıllar bu kutlamaları, pandeminin tamamen bittiği bir dünyada, meydanlara inerek hep birlikte yapmayı ümit ettiğini kaydetti.