Başkan Esen’den Vali Yazıcı’ya ‘hayırlı olsun’ ziyareti
29 Haziran 2020
Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Antalya Valisi Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundu.

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Resmi Gazete’de yayımlanan son Valiler Kararnamesi ile Balıkesir’den Antalya’ya atanan Vali Ersin Yazıcı’yı makamında ziyaret etti. Konyaaltı Belediyesi olarak gerçekleştirdikleri hizmetler ve devam eden projeler hakkında bilgi veren Başkan Semih Esen, tüm dünya ülkelerini saran pandemi ile de mücadele çalışmalarının sürdüğünü söyledi.

Başkan Semih Esen’in ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Vali Ersin Yazıcı ise "Sayın Belediye Başkanımıza bu ziyareti dolayısıyla teşekkür ediyorum" dedi.

Konuşmaların ardından Başkan Esen, Vali Yazıcı’ya plaket takdim ederek hayırlı olsun dileklerin iletti.