444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
KONSEM Yaz Okulunda 2 bin 283 öğrenciye kurs
29 Ağustos 2019
Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde açılan ‘Yaz Okulu’nda yaşları 5 ile 14 arası 2 bin 283 öğrenci 24 farklı branşta kurs gördü.

Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulunda yabancı dilden el sanatları kurslarına, müzik ve gösteri sanatından kişisel gelişim ve eğitim kurslarına, bilişim teknolojilerinden spora kadar pek çok branşta eğitim gören kursiyerler mezun olmanın mutluluğunu yaşıyor. İngilizce, Rusça, bilgisayar, seramik, resim, satranç, mangala, tenis, keman, gitar, piyano, futbol, basketbol, okçuluk, masa tenisi, halk oyunları, zumba, drama, modern dans, bale,  jimnastik, taekwondo ve güreş gibi 24 ayrı branşta açılan yaz okulunda bu yıl yaşları 5 ile 14 arası 2 bin 283 öğrenci kurs gördü. 

2 BİN 283 ÖĞRENCİYE YAZ OKULU

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, KONSEM Yaz Okulunda mesleki, sanat ve de hobi kursları açtıklarını ve bu kurslarda yüzlerce kişiye eğitim verdiklerini söyledi. Başkan Semih Esen, Temmuz ve Ağustos dönemini kapsayan KONSEM Yaz Okulunda bu yıl 2 bin 283 öğrenciye eğitim verdiklerini bildirdi. 8 haftalık bu eğitim programını başarıyla tamamlayan kursiyerlerin sertifika almaya hak kazandıklarını dile getiren Başkan Esen, yaz döneminde özellikle öğrencilerin tatillerini değerlendirme fırsatı bulduklarını, bu anlamda da bu kursları önemsediklerini kaydetti. Semih Esen, yeni eğitim öğretim yılı için hazırlıklarını yapan öğrenci ve onların ailelerine şimdiden kolaylıklar diledi.

KONYAALTINDA EĞİTİM: YIL BOYU

Başkan Semih Esen, “Her yıl yaz dönemi kurslarımızla öğrencileri sevdikleri spor ile buluşturuyoruz. Öğrenciler yaz boyunca bu kurslar ile hem eğleniyor, hem de sevdiği sporun inceliklerini öğreniyor. Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi ve Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları gibi modern tesislerimizde öğrencilerimiz 24 farklı branşta kurs gördü. Konyaaltı Belediyesi Yaz Okuluna katılan tüm kursiyerlerimizi kutluyorum. Bu başarılarını tüm hayatları boyunca sürdürmelerini diliyorum” dedi.