444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Konyaaltı’nda kurban kesim yerleri incelendi
11 Ağustos 2019
Konyaaltı Belediyesi tarafından belirlenen Liman, Öğretmenevleri, Siteler, Pınarbaşı ve Altınkum Kapalı Semt Pazar yerlerinde vatandaşlar hiçbir ücret ödemeden hijyen ve dini kurallara uygun kurban kestirmenin mutluluğunu yaşıyor.

Konyaaltı Belediyesi, bu yıl beş ayrı kapalı pazarı kurban kesim yeri olarak belirledi. Liman, Öğretmenevleri ve Siteler Kapalı Semt Pazarında küçükbaş, Pınarbaşı Semt Pazarında küçük ve büyükbaş, Altınkum Kapalı Semt Pazarında ise sadece büyükbaş kurban kesimi yapılabilmekte. Kurban Bayramının ilk günü Zabıta ve Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleriyle kurban kesim yerlerini inceleyen Konyaaltı Belediyesi Başkan Yardımcısı Muammer Saygılı, vatandaşlarında bayramlarını da tebrik etti. 

İlk olarak Liman Mahallesi Kapalı Pazarını ziyaret eden Muammer Saygılı, Konyaaltı Belediyesi olarak vatandaşların kurban kesimi görevlerini yerine getirebilmeleri için her türlü imkanı oluşturduklarını söyledi. Muammer Saygılı; “Öncelikle mübarek Kurban Bayramı’nın şehrimiz, ülkemiz ve tüm İslam alemine mübarek olmasını diliyorum. Konyaaltı Belediyesi olarak 5 farklı kesim noktasında Veteriner, Zabıta ve Temizlik İşleri Müdürlüğü ekiplerimiz ile birlikte hizmet ediyoruz. Veteriner hekimlerimiz kurbanlıkları sağlık yönüyle inceliyor, kurban ibadetlerini yerine getirmek için buraya gelen vatandaşlarımızın huzuru için ise zabıta ekiplerimiz görevleri başında. Tüm halkımıza hayırlı bayramlar diliyorum” dedi.

Saygılı, daha sonra kurban kesmek için kesim yerine gelen vatandaşlarla bayramlaştı, onların taleplerini dinledi.