444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Sesli kütüphane KOSHİM'de
01 Temmuz 2016


Gürsu Mahallesi’nde 886 metre kare alana inşa edilen KOSHİM, son derece modern tasarımı ve teknolojik donanımıyla yeni binasında bölge halkına en iyi hizmeti vermeyi amaçlıyor. KOSHİM hizmet binasının yer aldığı proje, ada ölçeğinde bütüncül bir yaklaşımla tasarlandı. Projeyle birlikte KOSHİM hizmet binasının bulunduğu bölge, koşu alanı, emek pazarı, cami, sergi alanı ve oturma alanlarıyla bir komplekse dönüştü.

Sesli kütüphane ile “engelli”lerin kulağı..
İnşaatı tamamlanan KOSHİM hizmet binasında sosyolog, psikolog, avukat ve sosyal hizmetler uzmanı görev alırken; toplantı salonları, kütüphane ve engelli vatandaşlar için sesli kütüphane de ilçe halkının hizmetine sunulacak.  Merkezde ayrıca sosyal yardımlaşma ve dayanışmanın yapılacağı gıda-giyim bankası, kadın-gençlik ve engelli danışma merkezi, çok amaçlı salonlar, istihdam ofisi, fuaye alanı, kadın emek pazarı, kurs alanları, kafeterya ve çocuk oyun alanları da  bulunuyor.

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, engelli vatandaşlar için sesli bir kütüphanenin de yer aldığı KOSHİM ile amaçlarının ihtiyaç sahibi vatandaşlara hızlı şekilde ulaşmak ve gerekli yardımları yapmak olduğunu söyledi. Projenin ada bazında bütüncül olarak tasarlandığının da altını çizen Başkan Böcek, camii, koşu alanı, çocuk oyun parkı ve oturma gruplarıyla yeni bir dokuyu da bölge halkına kazandırdıklarını kaydetti.

Gürsu Mahallesi’nde inşaat çalışması tamamlanan KOSHİM, çok kısa bir süre içinde ilçe halkının hizmetine açılacak.