444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Akaydın, Kitap Fuarı’nı ziyaret etti
01 Temmuz 2016

16- 25 Eylül günleri arası sevilen yazarları okurlarıyla buluşturan Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, son günde Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Akaydın’ı ağırladı. Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl dördüncüsü düzenlenen fuarı ziyaret eden Akaydın’ı Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek karşıladı.
Büyükşehir Belediye Başkanı Akaydın, 77 yayınevinin yer aldığı ve 10 gün süresince kapılarını Antalyalılar için açık tutan Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nı Başkan Böcek’le birlikte gezdi. “Konyaaltı Belediyesi bu fuar ile Antalya’da hiç şüphesiz ki ciddi bir eksikliği gidermiştir.” diyen Başkan Akaydın, 4 yıldır başarıyla sürdürülen fuarın, kitapseverlerle ve yazarları buluşturması bakımından da son derece önem arz ettiğini söyledi.
Başkan Böcek ise konuşmasında Akaydın’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.  Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nın bu senede de büyük ilgi gördüğünü belirten Böcek on binlerce vatandaşı, sevdikleri yazarlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını kaydetti.