444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Konyaaltı Belediyesi TSM Korosu sahne aldı
22 Aralık 2014

Sosyal ve kültürel etkinlikleriyle Antalya’da birçok kuruma öncülük eden Konyaaltı Belediyesi, 2014’te bir birinden farklı bir çok etkinliğe imza attı. Bu etkinliklerin başında ise Konyaaltı Belediyesi’nin Türk Sanat Müziği ve Türk Halk Müziğe Korosu’nun bir birinden güzel konserleri yer alıyor.
2014’de veda edip 2015’e “hoş geldin” diyen Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, 40’ı bayan 60 üyesiyle Antalyalı sanatseverlerin karşısına çıktı. Konyaaltı Belediyesi Feslikan Salonu’nda gerçekleştirilen konsere müzik severler büyük ilgi gösterdi.
“Hoş geldin 2015” diyen Türk Sanat Müziği Korosu, bir birinden güzel şarkıları Antalyalılar için seslendirdi. Farklı meslek gruplarından oluşan Konyaaltı Belediyesi Türk Sanat Müziği Korosu, müziğin ritmini tamamen amatör bir ruh ile müzik severlere aktardı.
Zehra Özçelik’in şefliğinde, solist Günseli Gürbüzer “Beni Bırakıp Burada Gitme Güzeller Güzeli”, Meral Memişoğlu “Gönlüm Özledikçe”, gibi bir birinden değerli eserleri sanat severler için seslendirdi.