444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Başkan Böcek’ten şehit ailesine taziye
08 Aralık 2016

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Şırnak'ta yola tuzaklanan patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Jandarma Uzman Çavuş Tuncay Arslan'ın ailesini evinde ziyaret ederek taziyede bulundu. Tuncay Arslan’ın 24 Kasım 2016 tarihinde düzenlenen cenaze törenine katılan ve şimdide ailesini ziyaret eden Başkan Muhittin Böcek, şehidin babası Celal Arslan’a başsağlığı diledi. Cumhuriyet Halk Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu ve yönetimi, Konyaaltı Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı Antrenörü Hasan Aydın ve Ufuk Atakan ile başpehlivanlardan İsmail Balaban, Turan Balaban ve Hasan Cengiz’inde yer aldığı ziyarette Başkan Böcek, Tuncay Arslan gibi yiğitler olduğu sürece bu ülkenin bütünlüğünün her daim korunacağını söyledi.  

Başkan Muhittin Böcek, 72 yaşında hayatını kaybeden dedesiyle, aynı ismi taşıyan CHP Korkuteli İlçe Sekreteri Hüseyin Karadeli’ye de başsağlığı ziyaretinde bulundu. Başkan Böcek, bu ziyaretlerin ardından beraberindeki heyetle birlikte Korkuteli Kapalı Semt Pazarı’nı gezdi.

KORKUTELİ’NDE BÜYÜK İLGİ

Pazar esnafı ve vatandaşlar tarafından büyük bir sevgiyle karşılanan Başkan Böcek, esnafla bir süre sohbet edip onların sorunlarını dinledi. “Özellikle son yıllarda daha bir kötüye giden ekonominin belki de en çok etkilenen tarafları, esnaf” diyen Başkan Böcek, bu olumsuz tabloyu tersine döndürmek için birlik ve beraberlik içinde hareket etmenin önemine değindi.  

ÇARŞI ESNAFI İLE KUCAKLAŞTI

Başkan Muhittin Böcek, yaz aylarında serin iklimi ve doğal güzellikleri ile yoğun göç alan, nüfusun ikiye belki de üçü katlandığı Korkuteli’nde çarşı esnafını da ziyaret etti. Beraberinde ki heyetle birlikte esnaf ziyaretinde bulunan Başkan Böcek, bölge halkının kendisine ve de güreşçilere olan sevgisinden son derece memnun kaldığını bildirdi. Son olarak da Korkuteli’nin meşhur dondurmacısı Giliğ’de işletme sahibi Ekrem Giliğ’in misafiri olan Başkan Muhittin Böcek, yönetimiyle birlikte kendisini bu ziyaretlerinde yalnız bırakmayan CHP Korkuteli İlçe Başkanı Mehmet Küçükkavukçu ve güreşçilere teşekkür etti