444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Başkan Böcek Halk Ekmek Fırınını denetledi
16 Mart 2017

Çakırlar Mahallesi’nde hizmet veren Konyaaltı Belediyesi Halk Ekmek Fırını ile bölge halkı bakkal ve marketlere göre çok daha uygun fiyata ekmek satın alabiliyor. Halk sağlığını son derece yakından ilgilendiren fırınları takibe altına aldıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, denetimlere kendi ekmek fırınlarından başladıklarını söyledi.

Antalya Fırıncılar Odası’yla geçtiğimiz yıllarda yaptıkları görüşmeler neticesinde Konyaaltı ilçe sınırları içinde yer alan fırınların doğalgaza geçtiğini ifade eden Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Halk Ekmek Fırını’nda da ekmek üretimi için temiz enerji olan doğalgaz kullanıldığını kaydetti. Bununla birlikte hijyenik koşulların da uygunluğunun son derece önemli olduğuna değinen Muhittin Böcek, halkın sağlığının her şeyden önemli olduğunu vurguladı.

“En temel besin gıdası olan ekmeğin düşük fiyattan halka ulaştırılması son derece önemli” diyen Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Halk Ekmek Fırını’nda günde ortalama 8 bin ekmek ürettiklerini ve 85 kuruştan halka satışını yaptıklarını bildirdi.