E-Dergi
Hızlı Erişim>Haberler
Başkan Böcek, oyunu kullandı
26 Haziran 2018

Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhurbaşkanlığı ve 27. Dönem Milletvekilliği seçimleri için oy kullanmak için Bedriye Bileydi İlkokulu’na oğlu Gökhan Böcek ile geldi. Halkın oy kullanmak için yoğun ilgi gösterdiği seçimlerde Başkan Böcek, oyunu kullanacağı 1157 nolu sandıkta bir süre sıra bekledi.

Seçim görevlilerine ‘Kolay gelsin’ dileklerinde bulunan Başkan Muhittin Böcek, daha sonra oyunu kullandı.

Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, oy kullanmak için gelen vatandaşlarla bir süre sohbet etti. Yoğun bir propaganda döneminde sonra artık son sözü vatandaşların söyleyeceğini belirten Başkan Böcek, “Her vatandaş gibi görevimizi yerine getirdik. Seçimlere yoğun bir katılımın olduğunu gözlemliyoruz. Demokrasinin vazgeçilmesi olan seçim sonuçları ülkemiz ve milletimiz için hayırlı olsun” dedi.