Başkan Böcek’e Kepez’de yoğun ilgi
05 Haziran 2018

Her fırsatta halkla bir araya gelen, esnafların sorunlarını dinleyen, vatandaşlarla sohbet eden Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Kepez İlçesi Yenimahalle Mahallesi’nde Kapalı Semt Pazarını ziyaret etti. Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kepez İlçe Başkanı Servet Yıldız, CHP Antalya Milletvekili Adayları Rafet Zeybek ve Kemal Bilal Öner’in de katıldığı ziyarette Başkan Böcek, tek tek esnaflara hayırlı işler diledi. Başkan Böcek’i pazarda gören vatandaşlar bol bol fotoğraf çektirmeyi ihmal etmedi. Pazar esnafın sıcak ilgisiyle karşılanan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, halkla sohbet etti.

Antalya’nın her bölgesinde fırsat buldukça ziyaret ettiğini söyleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Her zaman halkımızın arasındayız. Bu güzel günde Kepez Yenimahalle pazar yeri ziyareti gerçekleştirdik. Halkımızın gösterdiği ilgi bizleri mutlu ediyor. Esnafımız işlerin azlığından, vatandaşlarımız fiyatlarını yüksekliğinden bahsediyor. Halkımızı dinleyerek, ilgili mercilere anlatmak, dertlerine çözüm üretmez bizlerin görevidir” dedi.