444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Hurma Mahallesi’ne 14’üncü park…
08 Eylül 2015

Gerek modern projeleriyle gerek ise yeşil dokuya sahip çıkmasıyla örnek çalışmalara imza atan Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Hurma Mahallesi’nde 14. parkın startını verdi. Hurma Mahallesi’nde 239-240 sokak kesiminde bin 570 metrekare alan üzerine inşa edilen park içerisinde, çocuk oyun alanı, tahterevalli, yetişkinler için oturma grupları ve görme engelli vatandaşlar içinde engelli karosu yer alacak. 

“Engelli vatandaşların parkta güvenle yürümelerine imkan tanıyan ikaz-takip taban tuğlasının kullanılacağı park, aydınlatma sistemiyle  de gece kullanımına uygun hale getirilecek.” diyen Başkan Muhittin Böcek şöyle konuştu;

“ Konyaaltı’nın yeşil dokusunu korumak ve geliştirmek adına projelerimizi büyük bir titizlikle hayata geçiriyoruz.  Sıcak asfalt ve kaldırım çalışmalarının tamamlandığı Hurma Mahallemizde park ve meydan çalışması başlattık. Son olarak Hurma Mahallesi’nde 239-240 sokak kesiminde bin 570 metrekare alan üzerine yeni park çalışmasına başladık. Son derece modern olarak planlanan park bölge sakinlerinin de ihtiyaçlarına cevap verecek. Parkımız üç ay gibi kısa bir sürede tamamlanarak halkımızın hizmetine sunulacaktır.”