Geleceğin sporcuları Konyaaltı’nda yetişiyor
07 Temmuz 2015

Konyaaltı Belediyesi Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) bünyesinde hizmet veren Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu, 15 Haziran Pazartesi günü kapılarını öğrencilere açtı. Bu yıl 20 branşta eğitim veren Konyaaltı Belediyesi Yaz Okulu’nun spor grubu öğrencileri ise Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi’nde sahaya çıkarak ilk derse başladı. Basketbol, tenis, futbol, okçuluk, judo, güreş ve badminton gibi spor grubu kurslara katılan öğrencilerin, ilk ders gününde büyük bir heyecan yaşadığı gözlendi. Konyaaltı Belediyesi Spor Kompleksi, Konyaaltı Belediyesi Tenis Kortları ve Sporland gibi modern tesislerde gerçekleştirilecek olan eğitimlerin ilk günü renkli görüntüler de ortaya çıktı.

Spora küçük yaşlarda başlamanın önemine değinen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Öğrencilerimize bu kurslar ile sporu sevdirmek istiyoruz. Ayrıca içlerindeki yetenekleri ortaya çıkartarak geleceğin sporcularını yetiştirmeyi hedefliyoruz. Spor yapan çocuklarımız sistemli ve disiplinli bir yaşama kolayca adapte olabiliyor ve bunun getirdiği bir kazanım olarak kötü alışkanlıklardan da uzak duruyor. Her yıl büyük ilgi gören bu kurslarımız halkımıza ücretsiz olarak sunuluyor. “ diye konuştu.