Konyaaltı Belediyesi “tenis kortlarını” yeniledi
26 Haziran 2015

Parklarda; basketbol sahası, fitness spor aletleri, tenis kortları ve çeşitli oyun gruplarına yer veren Konyaaltı Belediyesi, yaptığı bakım ve revize çalışmasıyla bu sahaları Yaz Okulları için hazırlıyor. Son olarak Bileydi Parkı Tenis Kortları’nda revize çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, sahayı modern kimliği halkın kullanımına açtı.

Tenis oynamak isteyen vatandaşların çoğu zaman oyun sahası bulmakta güçlük çektiğini dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, bu sorunu "Tenis Kortları Randevu Sistemi Projesi”yle çözdüklerini söyledi. Akdeniz Bulvarı üzerinde yer alan Bileydi Parkı Tenis Kortları’nda isteyen herkese ücretsiz tenis oynama imkanı sunduklarını dile getiren Başkan Böcek, yoğun ilgi gören bu uygulamayı yaz döneminde de devam ettireceklerini söyledi. Yaz Okulları için bu sahalarda bakım ve revize çalışması yaptıklarını dile getiren Muhittin Böcek, Bileydi Parkı Tenis Kortları’nda bu çalışmaları tamamladıklarını ve sahayı modern yapısıyla kullanıma açtıklarını söyledi.