444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Hurma’da 13’üncü park hizmete açıldı
03 Şubat 2015

 
Konyaaltı Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü, Hurma Mahallesi’nde yapımına yaklaşık 3 ay önce başlanan parkın çalışmasını tamamladı. Hurma Mahallesi 278 ile 280 sokak kesişiminde 2 bin 748 metrekare alan üzerine inşa edilen park, bölge halkının kullanımına açıldı.
İçerisinde 320 metrekare alana sahip çocuk oyun alanı, engelli çocuk oyun grubu ve engelli salıncağında yer aldığı park, 320 metrekare koşu yolu ile de bölge halkının esnek bir zeminde rahatça spor yapabilmesine olanak sağlıyor.
Konyaaltı Belediyesi olarak Hurma Mahallesi’nde 13’üncü parkı hizmete açtıklarını dile getiren Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, 2 bin 748 metrekare alan üzerine kurulu olan parkın bölgeye son derece modern bir kimlik kazandırdığını söyledi.
Çocuk oyun alanının zeminini, çocukların düştüklerinde zarar görmelerini engelleyecek kauçukla kapladıklarını ifade eden Başkan Böcek, engelli vatandaşlar içinde parkta, yürüme yolları, görme engelli vatandaşların kullanımlarını kolaylaştırabilmek için ikaz-takip taban tuğlası kullanıldıklarını da belirtti.