444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Konyaaltı’nda “yeni yıl” denetimleri artırıldı
18 Aralık 2014

Gıda satışı yapan kafe ve restoranlarda genel temizlik, hijyen kurallarına uygunluk, gıdaların üretim ve son kullanma tarihleri, gıda maddelerinin korunması, çalışan personelin kıyafeti, sağlık muayene kartları ve işyeri önlerinde işgaller gibi konularda ilçede hizmet veren işletmeler, denetlendi.

“Vatandaşlarımızın sağlığını tehdit edecek üretim ve gıda satışına asla izin vermeyiz.” diyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, yılbaşı öncesi özellikle eğlence mekânlarına yönelik denetimleri artırdıklarını söyledi.
Konyaaltı’nda yılbaşı hazırlıkları tamam. Konyaaltı Belediyesi hizmet binasını ve de caddeleri rengarenk ışıklandırmalarla süslediklerini dile getiren Başkan Böcek, Konyaaltı’nda bölge halkının yeni yıl coşkusunu şimdiden yaşadığını bildirdi. Bununla birlikte her şeyin önünde gelen halkın sağlığı ve güvenliği içinde Zabıta Müdürlüğü ve Sağlık İşleri Müdürlüğü ekiplerinin işletmelere yönelik denetimleri artırdığını kaydetti.
Başkan Muhittin Böcek, vatandaşların yeni yıla huzurlu bir ortamda girebilmesi ve her hangi bir olumsuzluğa meydan verilmemesi için ilave zabıta denetim ekipleri oluşturduklarını bildirdi.