444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Başkan Böcek, asfalt çalışmalarını yerinde inceledi
19 Kasım 2014

Başkan Muhittin Böcek, çalışmaları yerinde inceledi.
Hurma ve Sarısu Mahalleleri’ni bir birine bağlayan sokak ve cadde de sıcak asfalt çalışmalarını tamamlayan Konyaaltı Belediyesi, Liman Mahallesi sıcak asfalt çalışmasına başladı. Liman Mahallesi 35. caddede devam eden sıcak asfalt çalışmasını, Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek yerinde inceledi.
Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, Mollayusuf, Uncalı, Hurma ve Sarısu Mahalleleri’nde sıcak asfalt çalışmalarını tamamladıklarını söyledi. Yaklaşık dört ay gibi kısa süre içinde bu mahallelerde yaklaşık 10 kilometre sıcak asfalt yaptıklarını dile getiren Başkan Muhittin Böcek, Liman Mahallesi’nde alt yapı çalışması tamamlanan 35. caddede çalışmalara devam ettiklerini bildirdi. Şu ana kadar 150 ton asfalt kullandıklarını ifade eden Başkan Böcek, bu yılın sonuna kadar 15 kilometre daha sıcak asfalt yol kaplaması yapmayı hedeflediklerini kaydetti.
Toplam maliyeti 5 milyon lirayı bulan sıcak asfalt çalışmalarına ara vermeden devam ettiklerini belirten  Başkan Böcek, başta doğalgaz olmak üzere alt yapı çalışmaların tümüyle tamamlandığı Konyaaltı’nda vatandaşları modern yollarla buluşturduklarını söyledi.