Yat ve yelkenler ‘Ata’mız için yarışacak
05 Kasım 2014

Konyaaltı Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği Ata'yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması’nın bu yıl altıncısı düzenleniyor. 10 Kasım Ata'yı Anma programı kapsamında düzenlenen Konyaaltı Belediyesi Ata'yı Anma Kupası Yat ve Yelken Yarışması 8-9 Kasım günleri arası gerçekleştirilecek.
Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ü anma programı çerçevesinde bu yıl altıncısını düzenleyeceğimiz yat ve yelken yarışları cumartesi günü saat 12.00'de Setur Marina’dan start alacak. İki gün sürecek olan bu etkinliğimize yat ve yelken sporuna ilgi duyan tüm vatandaşlarımızı davet ediyoruz.” diye konuştu.
70 sporcunun katılacağı yarışma Başkan Böcek’in işaretiyle başlayacak. Yarışmada dereceye giren sporculara, 9 Kasım Pazar günü Setur Marina’da düzenlenecek olan törenle ödülleri verilecek.