Hurma ve Sarısu bağlantı yoluna sıcak asfalt..
30 Ekim 2014

Konyaaltı Belediyesi, Uncalı, Liman ve Sarısu Mahallelerinin ardından sıcak asfalt çalışmalarına Hurma Mahallesiyle devam ediyor. Altınyaka ayrımından Hurma ile Sarısu Mahallesi’ni bir birine bağlayan Konyaaltı Belediyesi, açılan yollarda sıcak asfalt çalışması başlattı.
Sıcak asfalt sezonunu Uncalı Mahallesi’yle açtıklarını ve ardından Liman ve Sarısu Mahallesi’yle devam ettiklerini dile getiren Başkan Muhittin Böcek, son olarak Sarısu Mahallesi’ni Hurma’ya bağlayan 271 sokakta asfalt çalışmalarını sürdürdüklerini kaydetti. Hurma Mahallesi Değirmengözü Mevkiinde yaklaşık 2 kilometrelik bir alanda sıcak asfalt çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Konyaaltı Belediye Başkanı Böcek, gerek yolları olsun gerek ise parkları olsun ilçeye modern bir kimlik kazandırdıklarını söyledi.
Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince yürütülen sıcak asfalt çalışmasına Hurma Caddesi olarak da bilinen  37. cadde ile devam edeceklerini kaydetti.