444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
5. Konyaaltı Kitap Fuarı’na 130 bin ziyaretçi
30 Eylül 2014

19 Eylül Cuma günü düzenlenen törenle kapılarını açan 5. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, son buldu. Konyaaltı Belediyesi tarafından bu yıl beşincisi düzenlenen Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı, Antalya Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezi'nde gerçekleştirildi. 60 stantla 95 farklı yayınevini ağırlayan, 86 yazar ve fikir adamını okuyucularıyla buluşturan Fuarı’ı  130 bin kişi ziyaret etti.
Genelkurmay eski Başkanı İlker Başbuğ, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu, Hulki Cevizoğlu, Nihat Hatipoğlu, Ahmet Şafak, Cemalnur Sargut, Abuzer Gülpınar, Gürkut Acar, Vural Savaş gibi birbirinden değerli çok sayıda ismin kitap severlerle buluştuğu fuarın son gününde ise Gazeteci- Yazar, CHP İzmir Milletvekili Mustafa Balbay ile Gazeteci-Yazar Tuncay Özkan konuk oldu.  
Tuncay Özkan, 'Ergenekon' davasından tutuklu bulunduğu sırada bir dönem aynı koğuşta kaldıkları Mustafa Balbay ile birlikte söyleşi düzenledi. Büyük bir kalabalığın yer aldığı söyleşiyi Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek’te izledi. Başkan Muhittin Böcek söyleşinin ardından yaklaşık iki saat süresince sevenleri için kitaplarını imzalayan ikiliye, çiçek takdim ederek teşekkür etti.
Antalya’da beş yıldır ülke çapında son derece önem teşkil eden bir fuar tertip ettiklerini ifade eden Başkan Muhittin Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak bu yıl 130 binin üzerinde ziyaretçiyi, bir birinden değerli yazarlarla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi. Başkan Muhittin Böcek, Antalya'da kalp krizi geçirerek yaşamını yitiren şair Metin Demirtaş içinde Allah’tan rahmet, sevenlerine başsağlığı diledi.
Başkan Böcek, 5. Antalya Konyaaltı Kitap Fuarı’nın kapanışında yaptığı konuşmada fuara katılan tüm yayın evi temsilcilerine tatlı ikram ederek, katılımlarından ötürü teşekkür etti.