444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
Başkan, KOSHİM’de incelemelerde bulundu
10 Aralık 2013

Gürsu Mahallesi’nde 886 metre kare alana inşa edilen KOSHİM, hizmete açıldı. Henüz resmi açılışı yapılmamakla birlikte, KOSHİM son derece modern tasarımı ve teknolojik donanımıyla bölge halkına hizmet vermeye başladı. Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, KOSHİM’i ziyaret ederek çalışmaları yakından inceledi.
 
“Giyim ve Gıda Bankası” halkın hizmetinde
Yaklaşık 2,5 milyon liraya mal olan KOSHİM’de  maddi durumu iyi olmayan vatandaşlar için gıda ve giyim  bankası da hizmet veriyor. İhtiyaç fazlası giysiler raflara özenle yerleştirilirken, gıda ürünleri de ihtiyaç sahiplerine verilmek üzere tek tek paketleniyor.    
 
Avukat, diyetisyen, psikolog görev yapıyor
İlçe halkının sağlığını her şeyin üstünde tutan Konyaaltı Belediyesi, görevli sosyal hizmetler uzmanı, psikolog ve diyetisyen ile KOSHİM’de ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor. Ayrıca bir avukatında görev yaptığı merkezde, vatandaşın hukuksal sorunlarına da çözüm arınıyor.
   
Sosyal belediyenin tüm gerekleri burada
Başkan Böcek, Konyaaltı Belediyesi olarak asfalt, kaldırım yada park gibi temel belediyecilik hizmetlerinin yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlere de yoğun zaman ayırdıklarını bildirdi. Avukat, sosyolog, psikolog gibi bir çok meslekten uzman kişileri KOSHİM’de görevlendirdiklerini dile getiren Başkan Böcek, amaçlarının vatandaşın sorunlarına tek bir çatı altında çözüm üretmek olduğunu söyledi.
 
Koşu alanı, çocuk oyun parkı ve oturma gruplarıyla yeni bir dokuyu bölge halkına kazandırmış olmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Muhittin Böcek, KOSHİM’de engelli vatandaşlar için sesli kütüphanenin de bulunduğunu bildirdi. KOSHİM resmi açılışı töreni, önümüzdeki günlerde gerçekleştirilecek.