444 70 01
E-Dergi
E-Belediye
E-İmar
Kent Bilgi Sistemi
Nöbetçi Eczane
Hızlı Erişim>Haberler
“Kuzeyin Oğlu”ndan muhteşem konser
31 Ekim 2013


Cumhuriyetin kuruluşunun 90. yılını bir çok etkinlikle kutlayarak Antalya’da fark yaratan Konyaaltı Belediyesi, düzenlediği “Cumhuriyet Konseri”yle binlerce Antalyalıyı buluşturdu.

Cumhuriyet Konseri’nde sahne alan, Kuzeyin Oğlu lakabıyla da bilinen Volkan Konak, Konyaaltı Belediyesi hizmet binası önünde Antalyalılara unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce vatandaşın arasında eşi Havva Böcek’le birlikte konseri izleyen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, zaman zaman elindeki Türk bayrağını sallayarak şarkılara eşlik etti.

Böcek Ailesi’nin yanı sıra konseri Konyaaltı İlçe Kaymakamı İbrahim Keklik, CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar, CHP Antalya İl Başkanı Devrim Kök’teizledi.

Duygusal şarkılarının yanı sıra hareketli ve eğlenceli şarkılarını da seslendiren Volkan Konak, zaman zaman yaptığı esprilerle de Antalyalıları muhteşem bir gece yaşattı. .

Konserin hemen başında alkışlar ve tezahüratlar arasında sahneye davet edilen Konyaaltı Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Cumhuriyetin 90. kuruluş yıl dönümünü, düzenlemiş oldukları bir birinden farklı etkinliklerle taç’landırdıklarını söyledi. Atatürk’ün Gençliğe hitabesinden bir bölümde okuyan Başkan Böcek, “Birlik ve beraberlik içinde geleceğe güven adımlarla ilerlemeyiz. Bu alanı dolduran binlerce vatandaşımızla bu gün Antalya’dan verdiğimiz mesaj, ‘Cumhuriyetin sahipçileriyiz.’ olmuştur.” dedi.

Başkan Böcek, konuşmasının sonunda Volkan Konak’a Atatürk portresi hediye etti. Konser muhteşem havai fişek gösterisiyle buldu.