Hızlı Erişim>Duyurular
Halk Oyunları Başvuruları Hakkında
10 Ocak 2020

Türk kültür ve sanatının ayrılmaz bir parçası olan halk danslarımızı, yaşatmak, sahip çıkmak ve sergilemek amacıyla Belediyemiz bünyesinde kurulacak Türk Halk Oyunları Topluluğu ile nesilden nesille özümüzü yansıtacak yetenekli dansçılar yetiştirmeyi planlıyoruz.

İlimizde ikamet eden, Halk oyunlarına ilgisi ve yeteneği olan 18 yaş ve üzeri tüm gönüllülerimizi bekliyoruz.

Ön kayıt sonrası seçme sınavı yapılacak olup, sınav yeri ve saati mesaj ile bildirilecek ve Web sayfamızda duyurulacaktır.

-Gönüllülük esasına göre gerçekleştirilecek eğitimler hafta içi 2 günü geçmeyecek şekilde mesai saatleri dışında planlanacak olup, eğitimlere katılım zorunludur.

-Kişinin çalışma ve gösterilere katılımına engel oluşturacak sağlık problemi olmamalıdır.

-Kazanan kursiyerlerin bir yıl içerisinde gerçekleşecek gösteri ve etkinliklerin en az 2/3 sine katılma zorunluluğu vardır.

Başvuru için tıklayınız.