Hızlı Erişim>Duyurular
Seramik Yarışması Şartnamesi - 2019
18 Şubat 2019

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü”

Seramik Yarışması

AMAÇ :  Yaşamın içerisinde her türlü zorlukla mücadele eden, yaşamda karşısına çıkan tüm engelleri ve engellemeleri yok eden, anne sevgisi ve şevkati ile barış ve sevgi ortamı oluşturan kadınlarımızın,  8 Mart Dünya Kadınlar gününde bir kez daha hatırlanması ve unutulmaması gerektiğine dikkat çekmek amacı ile Konyaaltı Belediyesince Seramik Yarışması düzenlenecektir.

KONU: Serbest

YARIŞMA ŞARTNAMESİ

• Her katılımcı yarışmaya, daha önce herhangi bir yarışmada ödül almamış ya da sergilenmemiş (1 Adet) eseriyle katılabilir.

• Yarışmaya seramik malzeme ve teknikleri kullanılarak yapılmış eserler katılabilir. Eserler sergilemeye hazır olarak (pişmiş ve sırlı) teslim edilmelidir.

• Yarışmaya, Seçici Kurul Üyeleri ile birinci derece yakınları katılamaz.

• Karışık malzeme kullanılan eserlerde %80 seramik kullanılmalı, bu orandan az seramik malzeme kullanılan eserler değerlendirilmeye alınmayacaktır.

• Eserlerin en uzun kenarı, genişliği ya da yüksekliği minimum 30, maksimum 70 cm. olmalıdır.

• Eserler sergilenmeye hazır bir şekilde teslim edilmelidir.

• Eserlerin üzerine yarışmacının kimliğini belirtecek herhangi bir ibare bulunmamalıdır.

• Yarışma, 18 yaşını doldurmuş tüm katılımcılara açıktır.

• Eserler teslimat formu ile birlikte 4 Mart Pazartesi 17.00’ye kadar, Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘ne teslim edilecektir.

• Teslimat formu katılımcı tarafından eksiksiz doldurulmalıdır.

YARIŞMA ÖDÜLLERİ:

• Birincilik Ödülü:   1.500 tl
  • İkincilik Ödülü:    1.000 tl
  • Üçüncülük Ödülü:  500  tl

ESER TESLİMİ

• Yarışmaya teslim edilen eserlerin iadesi sergilendikten sonra yapılacaktır.

• Yarışmaya katılan tüm sanatçılar iade işlemlerinin başladığı tarihten itibaren, eserlerini 1 (bir) ay içinde teslim alacaklarına dair taahhüt içeren bir belgeyi toplama merkezlerine ibraz etmek zorundadırlar.

• İade işlemlerinin başladığı tarihten itibaren 1 (bir) ay içinde, teslim edildikleri toplama merkezlerinden geri alınmayan eserlerin kaybından veya uğrayabileceği hasarlardan dolayı herhangi bir neden ileri sürülerek Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sorumlu tutulamayacaktır. Bu hususta tüm katılımcılar, şartnamede sunulan ek Forma imza attıkları andan itibaren şartname hükümlerini kabul etmiş sayılırlar.

Değerlendirme sırasında Seçici Kurul Üyesi bulunmaması halinde Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce yedek üye atanabilir.

İletişim ve Eser Toplama Merkezi:

• Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü;

Kuşkavağı mah. Belediye Cad. No:77

İletişim Tel: 0242 245 55 25

Hafta içi Hergün:   08:30-17:30

SERGİ YERİ VE TARİHLERİ

Açılış : 8 Mart 2019

Eserler 11– 15.03.2019 tarihleri arasında Konyaaltı Belediyesi‘nde sergilenecektir.