E-Bülten
Hızlı Erişim>Duyurular
Resim Yarışması Şartnamesi - 2019
18 Şubat 2019

“8 Mart Dünya Kadınlar Günü”
Resim Yarışması
Şartnamesi

AMAÇ: Yaşamın içersinde her türlü zorlukla mücadele eden, yaşamda karşısına çıkan tüm engelleri ve
            engellemeleri yok eden, anne sevgisi ve şevkati ile barış ve sevgi ortamı oluşturan kadınlarımızın,
            8 Mart Dünya Kadınlar gününde bir kez daha hatırlanması ve unutulmaması gerektiğine dikkat
            çekmek amacı ile Konyaaltı Belediyesince konu serbest resim yarışması düzenlenmiştir.

KONU: Serbest
KATILIM:
•    Yarışmaya  Seçici Kurul Üyeleri ile birinci derece yakınlıkları katılamaz.
•    Eserlerin yapımında kullanılacak tüm ekipmanlar Konyaaltı Belediyesi tarafından karşılanacaktır.
•    Yarışma canlı performans şeklinde yapılacak olup; 6 Mart 2019 Çarşamba günü saat 09:00’da başlayıp 17:30’da sona erecektir.
•    Yarışmaya Katılacak olan sanatçılar belediyemiz tarafından temin edilecek malzemelerin yanı sıra kendi anlatım biçimlerine uygun her türlü teknik ve malzemeyi kullanmakta serbesttir. (Yağlı Boya haricinde )
•    Eserlerin üzerine yalnızca rumuz yazılamaz, yarışmacının kimliğini belirten herhangi bir işaret bulunması halinde eser yarışma dışı bırakılacaktır.

YARIŞMANIN YAPILACAĞI YER:

•    Konyaaltı Belediyesi Hizmet Binası

YARIŞMA ÖDÜLLERİ:

•    Birincilik Ödülü:   1500 tl
•    İkincilik Ödülü:    1000 tl

•    Üçüncülük Ödülü:  500  tl
•    Mansiyon Ödülleri: Boya Seti

İletişim ve Eser Toplama Merkezi:

•    Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü;
Kuşkavağı mah. Belediye Cad. No:77
İletişim Tel: 0242 245 55 25
Hafta içi Hergün:   08:30-17:30
SERGİ YERİ VE TARİHLERİ
    Eserler 08-15 Mart 2019 tarihleri arasında  Konyaaltı Belediyesi‘nde sergilenecektir.

ESERLERİN İADESİ
•    Yarışmaya teslim edilen eserlerin iadesi sergi bitiminde yapılacaktır.
•    Yarışmaya katılan tüm sanatçılar iade işlemlerinin başladığı tarihten itibaren, eserlerini 1 (bir) ay içinde teslim alacaklarına dair taahhüt içeren bir belgeyi toplama merkezlerine ibraz etmek zorundadırlar.
•     Dereceye giren eserler Konyaaltı Belediyesinde kalacaktır.
•    İade işlemlerinin başladığı tarihten itibaren 1 (bir) ay içinde, teslim edildikleri toplama merkezlerinden geri alınmayan eserlerin kaybından veya uğrayabileceği hasarlardan dolayı herhangi bir neden ileri sürülerek Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü  sorumlu tutulamayacaktır. Bu hususta tüm katılımcılar, şartnamede sunulan ek Forma imza attıkları andan itibaren şartname hükümlerini kabul etmiş sayılırlar.     Değerlendirme sırasında Seçici Kurul Üyesi bulunmaması halinde Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’nce yedek üye atanabilir.