Hızlı Erişim>Duyurular
Liman Mahallesi pazar yerindeki Çay Ocağı ve Tuvalet işletmeleri tahsisi
10 Ekim 2017

İLAN TUTANAĞI

Liman Mahallesi 34 Sokak No:4 adresinde Salı günleri kurulan Pazar yerinin ekonomik ömrünü tamamlaması nedeniyle yıkılarak yeniden yapılmış ve 10/01/2017 tarihinde faaliyete geçmiştir.

Söz konusu pazaryerindeki Çay Ocağı ve Tuvalet işletmeleri 12/07/2012 tarih ve 28351 sayılı Resmi gazetede yayımlanarak yürürlüğe giren Pazaryerleri Hakkındaki Yönetmelik Hükümlerinin 3.  bölüm 12. maddesindeki şartları taşıdıklarını beyan eden belgelerle, Belediyemize 10/10/2017 ile 18/10/2017 tarihleri arasında mesai bitimine kadar müracaatta bulunanlar arasından kura ile belirlenecek kişilere tahsis edilecektir.

İlanen duyurulur. 10/10/2017

İstenen Belgeler:

1)      Oda Kayıt belgesi,

2)      Esnaf Sicil Belgesi,

3)      Vergi kaydı olduğunu gösterir belge,

4)      Son altı ay içerisinde çekilmiş 3 adet fotoğraf,

5)      Pazaryerleri Hakkındaki Yönetmelik ekindeki (Ek.1)dilekçe.

6)      Kimlik Fotokopisi.

Not: Belgeler son üç ay içinde düzenlenmiş olacak.

Ali ÇETİN

Zabıta Müdürü