Hızlı Erişim>Duyurular

‘‘DİREN KADIN’’

KONULU RESİM YARIŞMASI

ŞARTNAMESİ

AMAÇ : Yaşamın içersinde her türlü zorlukla mücadele eden, toplumda karşısına çıkan eşitsizliklere karşı koyabilen, hakları gasp edilirken ya da çocuk yaşta anne olurken bile savaşçı, dirençli, yapıcı, olmazları olur yapan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar gününde bir kez daha hatırlanması ve unutulmaması gerektiğine dikkat çekmek amacı ile Konyaaltı Belediyesince ‘’Diren Kadın ‘’ konulu resim yarışması düzenlenmiştir.

KONU: ‘’DİREN KADIN’’

KATILIM:

• Her sanatçı yarışmaya, daha önceden herhangi bir yarışmada ödül almamış 1 (bir) eseriyle katılabilir.

• Yarışmaya Seçici Kurul Üyeleri ile birinci derece yakınlıkları katılamaz.

• Yarışmaya eser verecek olan sanatçılar, kendi anlatım biçimlerine uygun her türlü teknik ve malzemeyi kullanmakta serbesttir. Ancak eserlerin dayanıklı malzemeden üretilmesi önerilir.

• Yarışmaya verilecek olan eserlerin uzun kenarları 50 cm. den az ve 200 cm den fazla olamaz.

• Eserler sergilenmeye hazır bir şekilde imzalı elden teslim edilmelidir. (Kargo ve posta ile gönderilenler kabul edilmeyecektir.)

• Çalışmalar paspartolu 5cm, çerçeveli veya sergiye hazır halde teslim edilmelidir.

• Eser şartnamede belirtilen konu çerçevesinde hazırlanmalıdır, konu dışı eserler yarışmaya kabul edilmeyecektir.

• Eserlerin üzerine kesinlikle isim yazılmamalıdır, üzerinde isim yada etiket bulunan eserler yarışmaya kabul edilmeyecektir.

• Eserler       teslimat formu ile birlikte 4 Mart Pazartesi 17.00’ye kadar, Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ‘ne teslim edilecektir.

• Teslimat formu sanatçı tarafından eksiksiz doldurulmalıdır.

İletişim ve Eser Toplama Merkezi:

• Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü;

Kuşkavağı mah. Belediye Cad. No:77

İletişim Tel: 0242 245 55 25

Hafta içi Hergün:   08:00-17:00

SERGİ YERİ VE TARİHLERİ

Eserler 07.03 – 14.03.2014 tarihleri arasında    Konyaaltı Belediyesi‘nde sergilenecektir.

• ESERLERİN İADESİ

• Yarışmaya teslim edilen eserlerin iadesi sergi bitiminde yapılacaktır.

• Yarışmaya katılan tüm sanatçılar iade işlemlerinin başladığı tarihten itibaren, eserlerini 1 (bir) ay içinde teslim alacaklarına dair taahhüt içeren bir belgeyi toplama merkezlerine ibraz etmek zorundadırlar.

• İade işlemlerinin başladığı tarihten itibaren 1 (bir) ay içinde, teslim edildikleri toplama merkezlerinden geri alınmayan eserlerin kaybından veya uğrayabileceği hasarlardan dolayı herhangi bir neden ileri sürülerek Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sorumlu tutulamayacaktır. Bu hususta tüm katılımcılar, şartnamede sunulan ek Forma imza attıkları andan itibaren şartname hükümlerini kabul etmiş sayılırlar.

SEÇİCİ KURUL

‘’Diren Kadın’’ adlı resim yarışmasının seçici kurulu aşağıda isimleri belirtilen üyelerden oluşur.

Değerlendirme sırasında Seçici Kurul Üyesi bulunmaması halinde Konyaaltı Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ nce yedek üye atanabilir.