Duyurular
Hızlı Erişim > Duyurular
2022-2023 I.Dönem Kurs Kayıtları Hakkında
16 Eylül 2022

Kayıt Başlangıç Tarihi : 19 Eylül 2022 08:30

2022-2023 DÖNEMİ KURS KABUL ŞARTLARI


- Kadın Sanat ve Eğitim Lokaline sadece kadın kursiyer kaydı alınmaktadır.

- Kayıt için gereken evraklar , her kurs için ayrı kimlik fotokopisi ve başvuru formu.Başvuru formunu bulunduğunuz Kurs Merkezinde doldurup, İstenmekte olan evraklar ile birlikte kurs başlangıç haftasında Kurs Merkezimizdeki yetkili personellere teslim edilecektir. 

- Yabancı Uyruklu vatandaşlarımız için istenen evraklar;Her kurs için ayrı Pasaport Fotokopisi ve İkamet İzin Belgesi Fotokopisi

- Kayıt yapıldıktan sonra tarafınıza aktif veya yedek kayıt olduğunuza dair otomatik olarak sms gönderilecektir.Aktif olarak kayıt yapanlara kurs başlangıcında sms ile bilgilendirme yapılacaktır.Yedek kayıt olanlara ise; sıranız geldiğinde tarafınıza bilgilendirme yapılıcaktır.

- Bir kursiyer aynı dönem içerisinde en fazla 2 farklı kursa başvuru yapabilmektedir. 3. kursa başvurmak isteyen kursiyerlerin kaydı sistem tarafından otomatik olarak engellenmektedir.

- 18 yaşın altındaki kursiyerler için Evrak tesliminde velileri ile birlikte olmaları zorunludur. Aksi takdirde kursiyer kaydı iptal edilecektir.

- Milli Eğitim Bakanlığı Yaygın Eğitim Kurumları Yönetmeliğinin kurslara devamla ilgili 35.md. kursiyer disiplini ile ilgili 36.md. ve kurs araç gerecinin korunması ile ilgili 58.md .sinde belirtilen hükümler hakkında bilgi sahibiyim.

- Kayıt olunan kursa, kurs saatinin toplam süresinin 1/5 i kadar devamsızlık hakkınız bulunup, bu süreyi geçtiğiniz takdirde kurs kaydınız iptal edilir ve herhangi bir belge almaya hak kazanamazsınız.

- Öğrencinin kurslara gelmesi ve gitmesi işlemleri veli sorumluluğundadır.

- Başvurusunu yaptığım kurs için çocuğumun tüm sorumluluğu tarafıma ait olup,kurslara katılmasında sağlık açısından herhangi bir sakınca olmadığını beyan ederim.

- Başvurusunu yaptığım kurs için tüm sorumluluk tarafıma ait olup,kurslara katılmamda sağlık açısından herhangi bir sakınca olmadığını beyan ederim.

- Yabancı Dil Kurslarında A2 seviyesine kayıt yaptırmak isteyen kursiyerlerimiz için;
A1 seviyesindeki bir kursa katılmış ve başarmış olduğunu belgelendiren belge gerekmektedir.A1 seviyesindeki bir kursu bitirme belgesine sahip olmayanlar,A2 seviyesinde kursu verecek olan öğretmen/öğretmenler tarafından yapılacak olan seviye belirleme sınavı sonucuca göre Yabancı Dil kursu A1 seviyesinde bilgiye sahip olduğu tespit edilenler A2 seviyesine katılabilir.

- B1 seviyesindeki kurslara katılmak için A2 seviyesindeki bir kursa katılmış ve başarmış olduğunu belgelendiren belge gerekmektedir.

- İşaret Dili Öğretici ve Tercüman Eğitimi(İşaret Dili A2 seviye) Kursuna katılabilmeniz için en az Ön Lisans veya Lisans Mezunu olmanız gerekmektedir.

- Müzik gruplarında piyano hariç enstrümanların temini kursiyerlerimize aittir.-Kurs kaydından sonra kursa katılmak istemeyen kursiyerlerimizin,sınıf kontenjanlarını doldurmamaları adına İdari bölümlere bilgi verip kayıtlarını iptal etmeleri gerekmektedir.

Kadın Sanat ve Eğitim Lokali Adres : Uluç mahallesi 1164 sokak No:3

Kurs listesi için lütfen tıklayınız.

Kurs kaydı için lütfen tıklayınız.